Σάββατο 17 Απριλίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Φίλε που μου έστειλες το email για την μεταγραφή σου είναι νομίζω πολύ νωρίς ακόμη.Το lixouri@......gr κάτι μου θυμίζει αλλά άστο.Φυσικά δεν μπορείς να μεταγραφής με τίς προυποθέσεις που γράφεις.Θα τα βρείτε εκεί ,δεν σας φοβάμαι.Μπορείς να φύγεις με προσφυγή στην Ε.Ι.Μ αν πληρώσεις τα δικά σου, και με την προυπόθεση ότι είσαι στην ομάδα πάνω απο 10 έτη, και είσαι μεγαλύτερος απο 28 νομίζω ετών.
Για σένα ni..@hotmail.com η απάντηση είναι απλή.Δεν λένε αλήθεια οι δικοί σου.Για τον λόγο αυτό θεσπίστηκε η διάταξη.Οποιος έχανε δεν πήγαινε στην απονομή.Η ποινή αυτή είναι η ΚΑΤΩΤΕΡΗ που προβλέπεται.Δέν λένε αλήθεια επίσης ότι αυτό ξανάγινε.Η άλλη ομάδα αποχώρησε απο αγώνα του πρωτάθληματος όχι απο τό κύπελλο.Αλλες ποινές προβλέπονται γι αυτό.Και τα πρόστιμα είναι πολύ πιο κάτω απο τα προβλεπόμενα. Το γνωρίζουν.Δεν το λένε ότι όταν είσαι υπότροπος το πρόστιμο ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ.Δεν σου κανει εντύπωση ότι δεν έκαναν έφεση για τίποτα?.Φοβούνται βάσιμα ότι θα αυξηθούν τα πρόστιμα τους κατα πολύ.Καί βέβαια είναι έγγραφη η απόφαση του συνδέσμου.Με έχεις για παλαβό να αναβάλουμε ΟΛΗ την αγωνιστική ...προφορικά ?
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που σας λένε -αν σας λένε- τόσα αναληθή πράγματα.Αφου όλα όσα έγιναν και ενήμεροι ήταν και,επαφή με την ένωση είχαν. Νομίζω ότι όταν φτάσουμε εκεί που πρέπει, θα τρέχουν να κρυφτούν για τα ψέμματα που έχουν πεί και κυρίως έχουν γράψει.Και επειδή δεν πρόκειται να ασχοληθώ απο εδώ άλλο με το θέμα αυτό, αν είσαστε αυτοί που λέτε, η πόρτα της ΕΠΣ είναι ανοικτή.